Category: News

James Place Foxhunter Steeple Chase Challenge Cup (live på talkSPORT 2 ) 16.50 Johnny Henderson Grand Annual (live på talkSPORT 2) 17.30 Martin Pipe Villkorlig Jockeys’ Handikapp Hurdle
Brighton anfallare Glenn Murray har visat klubben skulle hellre stanna i Premier League än att vinna FA-cupen. De Seagulls möter Manchester City på Wembley i semifinalen efter en mirakulös comeback seger över Millwall på söndag.

Men trots deras framgång i cupen, förblir de bara fem poäng klar för säkerheten i Premier League. Wigan vann ökänt FA-cupen och fick förpassas i samma säsong tillbaka 2013, men Murray har ingen tvekan om vilken konkurrens är viktigare.

4 Murray kunde inte titta på när Brighton slog Millwall på straff På frågan om han skulle offra klubbens Premier League status för en FA Cup vinnare medalj, sade han talkSPORT: ”Nej, inte alls. ”Det skulle vara lysande att ha en FA Cup vinnare medalj, men för klubben att utvecklas, det är så viktigt att hålla i Premier League. ”Jag tror verkligen att denna klubb gör allt rätt på och utanför planen att förbli en Premier League-laget under en lång tid.” SENASTE FOOTBALL NEWS GOSSIP Man United drag för Juventus ess, Arsenal att landa wonderkid, plus Spurs uppdatering LIV-ley STUFF Jake Livermore nät tagit som West Brom kanten förbi Birmingham 3-2 INTE leka Claude Makelele gång lovade att sätta Barcelona legend på sjukhus live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Live stream kommentarer och bekräftade lag live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy final för att krossa publikrekord mycket vänlig man United att betala Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjaer utnämning ny era Fotbollförbundet meddelar Mark Billingham som ny vd vidta åtgärder Premier League chefer beredda att ta lag utanför planen i fall av rasism Brighton drog off ett mirakel på The Den återhämta sig från två mål ner med bara två minuter av normal tid som återstår. Jurgen Locadioa svängas till gevär hem en fantastisk volley innan Millwall målvakt David Martin låt Solly mars frispark slinka igenom hans händer precis vid döden.

Med fotbolls Gods tydligt på deras sida, Brighton gick på att vinna straffar på plötslig död när Lions försvarare Jake Cooper sköt över ribban. 4 Murray sprängde sin straff mot ribban Det skonade Murrays rodnar efter 35-åriga krossade Brighton öppnings straff mot ribban, och han kunde inte titta på när Cooper intensifieras för avgörande spot-kick. ”Jag vände ryggen på tredje straff och Matty [Ryan] sparade den”, sade han. ”Så efter att jag var tvungen att fortsätta att vända ryggen.” Medan hans lagkamrater sprang i jublande firandet, Murray tröstade de heartbroken Millwall vadslagning på nätet bonuskod stjärnor, och han förklarar varför det kändes som rätt sak att göra.

LIVE på talkSPORT Det finns åtta levande kommentarer över talkSPORT nätverket denna vecka. Ta reda på vad de är och var de ska höra dem nedan … Tyskland vs Serbien (onsdag) – talkSPORT två Kazakstan vs Scotland (torsdag) – talkSPORT 2 England vs Tjeckien (fredag) – talkSPORT Walsall vs Barnsley (lördag) – talkSPORT 2 Shrewsbury vs Portsmouth (lördag) – talkSPORT 2 Gibraltar vs Irland (lördag) – talkSPORT 2 San Marino vs Scotland (söndag) – talkSPORT 2 Nederländerna vs Tyskland (söndag) – talkSPORT 2 ”som bara kom naturligt”, tillade han. ”Jag var nästan ett med huvudet i händerna efter att ha missat den första straff, så jag var på tröskeln till hur de kände och jag vet en hel del av sina pojkar. ”Det kan vara en straffa spel ibland och de var på fel ände av det går.” 4 Murrays förtvivlan förvandlas till jubel måsarna måste dra bort något lika mirakulöst om de ska kunna nå finalen, med Pep Guardiola fyrdubbel jagar Manchester City väntade på dem i semifinalen.

Emellertid var Premier League mästarna tvingas att återhämta sig från två mål ner mot Swansea i sin kvartsfinal och Sergio Aguero verkade vara offside när han nettas vinnaren. Murray insisterar hans team tror att de kan dra bort en av de stora Cup upprör. 4 Murray visade sin klass ”You got att slå de bästa om du vill vinna något sådant”, fortsatte han. ”Man vet aldrig i en kopp spel i 90 minuter, är fotboll ett roligt spel. ”Tron är det att vi kan göra det.”

Den brittiska tungvikt divisionen är utan tvekan så varmt som det någonsin har varit just nu. Anthony Joshua är WBA (super), WBO, IBF och IBO tungvikt i världen, är Tyson Fury den linjära mästare medan Dillian Whyte är knäppa på båda sina klackar. 2 Daniel Dubois kroppsbyggnad har fått människor att jämföra honom till AJ Då har du lik av Joe Joyce – som slog förre WBC mästare Bermane Stiverne förra veckan – Nathan Gorman och Daniel Dubois alla vill göra sig ett namn.

Dubois är en av Frank Warren hetaste fastigheter och 21-åriga underbarn är för närvarande 9-0 med en släng mot Razvan Cojanu kommer upp på Royal Albert Hall på mars 8. På tal om Boxing Podcast föreslog Dubois han kunde rikta en slåss med brittiska veteranen Dereck Chisora. ”Chisora ​​är definitivt en FIGHT JAG SKULLE uppskattar.” 💥 9-0 Tjockt sensation @DynamiteDubois diskuterar en potentiell uppgörelse med @DerekWarChisora ​​🔥 #TheBoxingPodcast pic.twitter.com/hhkSIpr3CG – The Boxing Podcast (@TheBoxingPod) 27 februari 2019 ”I tror att det är en bra kamp i ett par månader. Jag tror att de inte är alltför långt borta.

Jag fortsätter att säga detta, men de är inte alltför långt borta dessa fighters. Jag tror att några bra, konsekvent föreställningar jag vara där med artister av Chisoras och jag har egentligen bara fått fokusera ner, fortsätta jobba hårt och hålla koll på min A-spelet verkligen.”Chisora ​​har kämpat en del av världens bästa tungviktare med ett par förluster Tyson Fury liksom slagsmål med David Haye, kubrat pulev Carlos Takam och, naturligtvis, hans två sensationella anfall med Whyte.

Dynamite fick frågan om på grund av Chisora ​​erfarenhet att han skulle göra en bra gård-stick vid denna punkt i sin karriär. 2 Daniel Dubois och Anthony Yarde med sin promotor Frank Warren ”Definitely. Chisora ​​är en gammal warhorse så han kommer att testa dig, 100 procent.

Han visade att mot Dillian [Whyte] och alla fighter han möter han ger dem en bra körning för sina pengar. Så det skulle definitivt vara en kamp jag skulle njuta när tiden är rätt.”Dubois är inställd på att spar med Jarrell Miller som den amerikanska förbereder sig för att kämpa Anthony Joshua den 1 juni på Madison Square Garden och medan Warren har varit noga med sin unga tungvikt hittills finns det ingen tvekan om större planer ligger framför oss.

England kapten Joe Root medger att han fortfarande är osäkra på den slutliga XI att möta Sri Lanka i morgon. Dagen före det första testet i Galle, väljarna fortsätta att slåss flera huvudvärk: vem kommer att hålla wicket? Bör Moeen Ali BAT vid tre? Kan du släppa Stuart Broad?

Svaren på dessa frågor kan inte komma förrän på morgonen seriekonservöppnaren med Root angelägna om att undersöka planen innan namnge hans sida. 3 Stuart Broad är Englands näst högsta Test grind-taker genom tiderna Han sade talkSPORT: ”Vi är i en position där vi har ett antal olika alternativ inom alla elva som vi väljer. ”Naturligtvis vill du alltid ta en titt [at planen].

Det kan förändras drastiskt på morgonen. ”Kanske måste vi vara ganska slug om sånt.” I det förflutna, England har glatt meddelade testsidan dagar före starten av en match, men det finns alltför många variabler i Sri Lanka. 3 Moeen Ali verkar favorit att slå på tre Och medan resten av sidan är ännu inte slutförts, är det allmänt förväntas att England kommer att spela med tre spinnare: Moeen, Jack Leach och Adil Rashid.